top of page
kim2.jpg

In december 2015 ben ik opgestart in men praktijk als Schoonheidszorgen Kim Slos. In deze beginnende jaren is het voor mezelf een zoektocht geweest naar wat ik wou bereiken en waarvoor ik wou staan in men praktijk. 

Ondertussen staat het voor mezelf vast dat mijn grootste interesse bij de sportmassage en de medische pedicure ligt, waar ik me dan uiteindelijk ook het meest gespecialiseerd in heb. Maar daarom doen de ontspannende lichaamsverzorgingen, epilaties en gelaatsverzorgingen zeker niet onder, die een mooi afwisselend en totaalpakket creëren in mijn praktijk.

Op deze manier kom ik tot de 3 belangrijkste pijlers die de basis vormen van mijn praktijk:

  1. Milieu & natuur

  2. Sociaal, hulpvaardig

  3. Sport 

De eerste pijler vinden we voornamelijk terug in de dermacosmetische producten waar ik gebruik van maak. Body&Bess is een Belgische merklijn die voornamelijk gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en frambozenpitten recycleren die de basis vormt van de producten.

Het sociale aspect is simpelweg terug te vinden in elke behandeling, door het persoonlijk contact en de persoonlijke band die ik met de klant opbouw. Het doel van de behandelingen zijn uiteraard de klachten verhelpen en zoveel mogelijk helpen te voorkomen en onder controle te houden.

Aangezien mijn praktijk gevestigd is in een groepspraktijk die verbonden is met een fitnesscentrum, is de link met sport ook zeer logisch. Op deze manier heb ik ook gemerkt dat mijn doelpubliek de mensen in beweging zijn. Dit gaat niet enkel over de competitiesport maar over iedereen die zijn/haar lichaam zo goed mogelijk wil onderhouden.

contact: kim@okinawa-aalter.be

persoonlijke website: www.schoonheidszorgenkimslos.be

Pedicure - massage - schoonheidszorgen

Kim

Slos

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page